Tømrer Holbæk

Hvis I ønsker at få lavet tømrer og snedker arbejde, der bliver lavet med øje for detaljen, så kontakt os hos Roslundh Snedker & Tømrer. Vi laver alle former for tømrer arbejde, stort som småt. Der bliver taget hånd om hver eneste opgave, med respekt for dig som kunde, dine ønsker og med øje for detalje og kvalitet.

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Hvis der er vinduer der skal fuges, så er vi jeres tømrer i Holbæk. Hvis I skal have lavet en kæmpe tilbygning til jeres have, eller lavet køkkendøre, så er vi jeres tømrer i Holbæk. Vi er nemlig både jeres lokale tømrer og snedker. Og som tømrer i Holbæk gennem mange år, har vi fået opbygget et kæmpe netværk op, som vi kan trække på til større opgaver, på tværs af fagprofessioner.

Hvis I således har haft en drøm om at få lavet en ny garage, eller få udskiftet jeres døre og vinduer, og ikke ved om det er økonomisk realistisk, så kontakt os. Som tømrer i Holbæk kan vi stille og roligt gennemgå projektet med jer, og give jer et uforpligtende tilbud. Så har I en god idé, om hvad sådan noget kan komme til at koste.

Fokus på kvalitet

Vores største fokus er på at levere et rigtigt godt resultat, som den lokale tømrer i Holbæk til vores eget lokalområde. Så inden opgaven sætter vi os ned med jer, og gennemgår alt det I ønsker, og gerne vil have lavet. Hvis det er en større opgave, vil I opleve en høj grad af kommunikation. På den møde er l til hver en tid er klar over de fremskridt der foregår. Efter vi udfører en større opgave, gennemgår vi arbejdet med jer, så vi er sikre på at I er glade og tilfredse.

Hver opgave bliver kvalitetstjekket, således at vi ved det lever op til de standarder, som kræves af et firma som tømrer i Holbæk. Når det er Roslundh Snedker & Tømrer som udfører opgaven, så kan I være sikre på, at det er af den højest mulige kvalitet og effektivitet. Der er procedurer som gør, at vi minutiøst gennemgår hver eneste millimeter af opgaven. Med eksperttække øjer vi om det glæder synet og retter til om nødvendigt. Samtidig tester vi alle bevægelige dele, så at vi kan være sikre på, at arbejdet holder mange år efter færdiggørelsen. Derfor har vi kunder, som bliver ved med at vende tilbage til os, som deres lokale tømrer i Holbæk.

Konkurrencedygtige priser

Den høje kvalitet betyder dog ikke at det er en høj pris. Vores erfaring og høje standarder for arbejdet medfører automatisk en høj kvalitet. Samtidig er vores priser yderst konkurrencedygtige i forhold til markedet. Som lokal tømrer i Holbæk, har vi ikke langt til opgaven og vi har et stort lokalkendskab. Mange bliver overraskede over hvor billigt det kan være at få sine byggedrømme opfyldt. Kontakt os i dag og få en god pris på jeres tømrer eller snedker arbejde.

For et uforpligtigende tilbud