Tømrer

Tømrer i Odsherred eller Holbæk

Har du brug for en dygtig tømrer i Odsherred/Holbæk?

Roslundh Snedker & Tømrer laver alt inden for tømrerarbejde. Vi bygger din nye træterrasse, dit redskabsskur og din carport, så de opfylder dine krav og ønsker. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Vi bygger gerne helt fra bunden, men vi samler og monterer også færdige løsninger for dig.

Hvis du ønsker det, bidrager vi med inspiration og forslag til gode løsninger, samt tegner skitser og deler vores viden og referencer med dig. Hvis du har et godt billede af det, du gerne vil have, så tager vi afsæt i det.

Vores kreativitet fejler ikke noget, og vi har endnu aldrig givet op overfor en udfordrende opgave. Vi knokler på, indtil vi har fundet det helt optimale for dig, ligesom vi altid gerne vejleder dig i forhold til valg af materialer og løsninger.

Vi laver også alt indendørs tømrerarbejde. Det kan være opsætning af vægge eller lofter, at åbne rummet op til kip, eller nedrivning af vægge, når du vil slå to rum sammen.

Det kan også være småreparationer ude såvel som inde, som du har brug for en tømrer til at fikse. Vores store erfaring og ekspertise gør os til det oplagte valg, når du har tømreropgaver i Odsherred, Holbæk og resten af Sjælland.

Alt forefaldende tømrerarbejde i Odsherred/Holbæk. Ring til os på telefon 42 72 18 80, og aftal nærmere!

Tømrer pris

Er du i gang med at planlægge og skitserer dit næste byggeprojekt så det stemmer overens med budgettet? I så fald vil det være relevant at vide prisen på tømrerarbejdet som skal udføres.

Prisen på det arbejde en tømrer skal lave, varierer efter en række forskellige faktorer.

Tømrermesteren vil typisk have en indflydelse på dit byggeprojekt, og ud fra rådgivning og vejledning til hvordan vi bedst muligt opfylder dine behov, vil prisen også komme an på, hvilke områder der skal udføres samt materialer der skal anvendes. Vi sikrer, at du altid får dit ønskede resultat, og derfor kan prisen også variere, når vi hjælper med at skræddersy netop dit drømmeprojekt.

Der er mange faktorer som påvirker prisen på tømrerarbejdet. Du kan dog med fordel kontakte os, og fortælle om dit projekt.

Få et skræddersyet tilbud

Du har måske på forhånd gjort dig nogle tanker omkring dit projekt, som du vil fortælle til os om. Har du ikke det, hjælper vi gerne til med rådgivning og sparring omkring idéer, som kunne give mening for dine ønsker. 

Når alle ønsker og idéer er gennemgået, vil vi planlægge dit byggeprojekt og dertil komme med et tilbud og dertil estimat på prisen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 42 72 18 80, mail: michael@roslundhst.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud