Tømrer

Tømrer i Odsherred eller Holbæk

Har du brug for en dygtig tømrer i Odsherred/Holbæk?

Roslundh Snedker & Tømrer laver alt inden for tømrerarbejde. Vi bygger din nye træterrasse, dit redskabsskur og din carport, så de opfylder dine krav og ønsker. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Vi bygger gerne helt fra bunden, men vi samler og monterer også færdige løsninger for dig.

Hvis du ønsker det, bidrager vi med inspiration og forslag til gode løsninger, samt tegner skitser og deler vores viden og referencer med dig. Hvis du har et godt billede af det, du gerne vil have, så tager vi afsæt i det.

Vores kreativitet fejler ikke noget, og vi har endnu aldrig givet op overfor en udfordrende opgave. Vi knokler på, indtil vi har fundet det helt optimale for dig, ligesom vi altid gerne vejleder dig i forhold til valg af materialer og løsninger.

Vi laver også alt indendørs tømrerarbejde. Det kan være opsætning af vægge eller lofter, at åbne rummet op til kip, eller nedrivning af vægge, når du vil slå to rum sammen.

Det kan også være småreparationer ude såvel som inde, som du har brug for en tømrer til at fikse. Vores store erfaring og ekspertise gør os til det oplagte valg, når du har tømreropgaver i Odsherred, Holbæk og resten af Sjælland.

Alt forefaldende tømrerarbejde i Odsherred/Holbæk. Ring til os på telefon 42 72 18 80, og aftal nærmere!

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Max. file size: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud