Profil

Roslundh snedker og tømrer

Roslundh Snedker & Tømrer står for superlækkert snedkerarbejde i topkvalitet! Som vores navn siger, laver vi både snedker- og tømrerarbejde. Hos os kan du regne med, at detaljerne er 100 % i orden, og at vores finish er i særklasse.

Roslundh Snedker & Tømrer er ejet af Michael Roslundh, som er uddannet bygningssnedker. Michael tog sit svendebrev med sølvmedalje, hvilket giver en god indikation af vores håndværksmæssige kompetencer og ambitionsniveau. Michael Roslundh har kørt som servicemand i mange år, inden han blev selvstændig. Du kan derfor forvente alsidige kompetencer og en tilgang til, at alt kan lade sig gøre. Der er altid en god løsning. Det handler bare om at finde den bedste løsning for dig.

Roslundh Snedker & Tømrer har adresse i Gislinge nær Holbæk. Mange af vores kunder bor i Holbæk og Odsherred, men vi kører til opgaver på det meste af Sjælland, så længe det giver mening for både dig og os. Vi skal jo også tænke på miljøet.

Perfektionisme og pertentlighed er gode egenskaber for en snedker. Vi går op i, at alt er i vater og stemmer på millimeter. Det er ofte de små ting, der gør den store forskel.

Vores sans for orden går også igen i vores måde at drive forrentning på. Du kan forvente, at vi rydder pænt op efter os, at vi overholder alle aftaler, og at vi i det hele taget opfører os eksemplarisk og ordentligt.

For et uforpligtigende tilbud