Profil

Roslundh snedker og tømrer

Roslundh Snedker & Tømrer står altid for superlækkert snedkerarbejde i topkvalitet! Som vores navn siger, laver vi både snedker- og tømrerarbejde. Hos os kan du regne med, at alle detaljerne er 100 % i orden, og at vores finish altid er i særklasse.

Roslundh Snedker & Tømrer er ejet af Michael Roslundh, som er uddannet bygningssnedker. Michael tog sit svendebrev med en sølvmedalje, hvilket giver en god indikation af vores håndværksmæssige kompetencer og ambitionsniveau. Michael Roslundh har kørt som servicemand i mange år, inden han blev selvstændig erhvervsdrivende. Du kan derfor forvente alsidige kompetencer og en tilgang til, at alt kan lade sig gøre. Der er altid en god løsning på alle problemer. Det handler bare om at finde den bedste løsning for lige netop dig.

Roslundh Snedker & Tømrer har sin adresse i Gislinge nær Holbæk. Mange af vores kunder bor i Holbæk og Odsherred, men vi kører også til opgaver på det meste af Sjælland, så længe det giver mening for både dig og os. Vi skal jo også tænke på miljøet.

Perfektionisme og pertentlighed er gode egenskaber for en snedker. Vi går op i, at alt er i vater og stemmer på den mindste millimeter. Det er ofte de små ting, der gør den store forskel.

Vores sans for orden går hånd i hånd med vores måde at drive forrentning på. Du kan forvente, at vi altid rydder pænt op efter os selv og at vi overholder alle aftaler, samt at vi i det hele taget opfører os eksemplarisk og ordentlig. Så Når du skal vælge din næste tømrer har du her en rigtig stærk profil her. 

Du kan kontakte os alle hverdage og du får tilbud indenfor 24 timer! Ring eller bestil tid allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

For et uforpligtigende tilbud