Døre & vinduer

Døre & vinduer i Odsherred

Roslundh Snedker & Tømrer påtager sig alle tænkelige opgaver inden for døre og vinduer!

Skal du have udskiftet dørene og vinduerne i huset? Eller skal vi blot reparere et enkelt vindue på grund af en skade?

Vi kigger på sagen og taler med dig om mulige løsninger. Måske kan vi bidrage med en løsning, som du ikke selv havde tænkt på. Vi vejleder dig naturligvis i forhold til energivenlige løsninger, da energioptimering ofte er en af de gode grunde til udskiftningen. En anden god grund er naturligvis at give huset et løft udadtil. Til sammen får du både en billigere varmeregning, og et flottere hus – klassisk win-win situation.

Hvis alt skal udskiftes, så foretager vi de nødvendige opmålinger og bestiller alle produkter hjem til opgaven. Vi arbejder grundigt og pertentligt, så alt bliver udført så smukt og præcist som muligt.

Vi monterer også tagvinduer, terrassedøre og hele facadepartier, så du får masser af lys i boligen eller en ny adgang ud til haven. Nye vinduer kan ændre hele rummet, og give et friskt pust i dit hjem.

Reparationer af udvendige og indvendige døre, samt vinduer, kan vi også klare, ligesom vi tager os kærligt af vinduesplader, fodpaneler, og indfatninger.

Alt inden for døre og vinduer i Odsherred/Holbæk og på resten af Sjælland! Vi påtager os opgaver for private kunder såvel som virksomhedsejere og entreprenører! Ingen opgave er for stor eller for lille, eller for nem eller svær.

Ring til din lokale snedkermester, Roslundh Snedker & Tømrer, på telefon 42 72 18 80, og aftal nærmere!

Udskiftning af vinduer og døre

Hos Roslundh Snedker & Tømrer har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi ved vigtigheden i at have de rigtige vinduer og døre i sit hjem for at sikre en højere grad af komfort og energieffektivitet.

Du kan være tryg ved at vælge os som din samarbejdspartner til udskiftningen af dine vinduer og døre. Dermed kan du være sikker på, at du modtager en professionel samt pålidelig service. Vi starter altid med at lytte til dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy den bedste løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduer og døre i forskellige materialer, såsom træ, aluminium og termoplast (PVC). Vores produkter er af høj kvalitet og energieffektive. Hvilket gør at du kan være sikker på en reduktion i dine energiomkostninger.

Vælger du at samarbejde med os, vil vores specialiseret håndværkere sørge for en perfekt installation af dine nye vinduer og døre. Hos Roslundh Snedker & Tømrer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger altid for, at alt bliver monteret korrekt og tæt, så du undgår træk og kulde.

Derudover kan vi også tage os af montering af tætningslister til døre for at sikre en bedre isolering.

Vi tilbyder også montering af indvendige døre, såsom skydedøre, dobbeltdøre og enkelt døre. Vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til din bolig og sørge for, at installationen bliver udført professionelt og korrekt.

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og kommunikation, hvilket resulterer i at du er med i hele processen fra start til slut. De mindste detaljer bliver taget i betragtning, og vi sørger for at levere et produkt, der er pænt og funktionelt. Målet er at sikre, at du er fuldt tilfreds med dine nye vinduer eller døre, som passer perfekt til dit hjem.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udskiftning af vinduer og døre service, og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe et mere komfortabelt og energieffektivt hjem. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit hjem, hvor vi sørger for en smidig samt professionel installation.

vinduesmontering
montering vindue
vinduer

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud