Døre & vinduer

Døre & vinduer i Odsherred

Roslundh Snedker & Tømrer påtager sig alle tænkelige opgaver inden for døre og vinduer!

Skal du have udskiftet dørene og vinduerne i huset? Eller skal vi blot reparere et enkelt vindue på grund af en skade?

Vi kigger på sagen og taler med dig om mulige løsninger. Måske kan vi bidrage med en løsning, som du ikke selv havde tænkt på. Vi vejleder dig naturligvis i forhold til energivenlige løsninger, da energioptimering ofte er en af de gode grunde til udskiftningen. En anden god grund er naturligvis at give huset et løft udadtil. Til sammen får du både en billigere varmeregning, og et flottere hus – klassisk win-win situation.

Hvis alt skal udskiftes, så foretager vi de nødvendige opmålinger og bestiller alle produkter hjem til opgaven. Vi arbejder grundigt og pertentligt, så alt bliver udført så smukt og præcist som muligt.

Vi monterer også tagvinduer, terrassedøre og hele facadepartier, så du får masser af lys i boligen eller en ny adgang ud til haven. Nye vinduer kan ændre hele rummet, og give et friskt pust i dit hjem.

Reparationer af udvendige og indvendige døre, samt vinduer, kan vi også klare, ligesom vi tager os kærligt af vinduesplader, fodpaneler, og indfatninger.

Alt inden for døre og vinduer i Odsherred/Holbæk og på resten af Sjælland! Vi påtager os opgaver for private kunder såvel som virksomhedsejere og entreprenører! Ingen opgave er for stor eller for lille, eller for nem eller svær.

Ring til din lokale snedkermester, Roslundh Snedker & Tømrer, på telefon 42 72 18 80, og aftal nærmere!

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Max. file size: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud