Hovedentreprise

Hovedentreprise i Odsherred

Hvad skulle det være? En tilbygning, ombygning eller totalrenovering af boligen?

Roslundh Snedker & Tømrer påtager sig hovedentreprisen, når du skal have bygget om, bygget til eller have renoveret din bolig!

Din bolig skal tilpasses dig – ikke omvendt. Vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme, så du og din familie får de optimale rammer for at leve det liv, som I ønsker.

Ved store projekter handler det meget om overblik, planlægning og koordinering. Roslundh Snedker & Tømrer holder overblikket og tager ansvar for dit projekt. Vi er din direkte kontakt, og du behøver ikke forholde dig til andre end os. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for de forskellige fag, så vi kan stille med et stærkt team af håndværkere, som kan løse din opgave topprofessionelt.

Hovedentrepriser på hele Sjælland!

Vi lægger vægt på ordentlighed. Det gælder i udførelsen af vores håndværk, og det gælder i forhold til at overholde aftaler og holde arbejdsstedet rent og ryddeligt.

Det er kendetegnende for os, at vi er løsningsorienterede og tænker kreativt. Vi går derfor ikke af vejen for specialopgaver, der kræver lidt ekstra snilde og håndelag.

Derudover gør vi en dyd ud af, at resultatet skal være lækkert og vellavet ned til mindste detalje. Så er vi sikre på, at du bliver 100 % tilfreds og kan glæde dig over dit byggeri i mange år frem.

Tilbygninger, ombygninger og renoveringer på Sjælland?

Roslundh Snedker & Tømrer tager hovedentreprisen og styrer dit projekt sikkert i havn! Kontakt os med det samme og fortæl os om dit byggeprojekt!

Vælg den rette hovedentreprenør

Hos Roslundh Snedker & Tømrer har vi mange års erfaring som hovedentreprenør på forskellige byggeprojekter. Vi har stor ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi tilbyder en række forskellige byggerelaterede ydelser. Vi har et stærkt netværk af leverandører og entreprenører, som vi samarbejder med for at sikre, at dit byggeprojekt bliver en succes.

Vi sætter en ære i at være åbne og ærlige i vores kommunikation med vores kunder, så vi kan sikre, et tilfredsstillende resultatet.

Vi er forsikrede, så vores kunder kan være trygge med, at evt. skader eller problemer dækkes. Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren hovedentreprenør til dit byggeprojekt, er Roslundh Snedker & Tømrer det oplagte valg.

Vi hjælper dig med alt fra mindre renoveringsprojekter til større nybyggeri og kan skræddersy vores ydelser til dine specifikke behov og ønsker. Vi rådgiver dig også om materialer og design, så du kan træffe de bedste beslutninger for dit projekt.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores services som hovedentreprenør og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

Roslundh uniform
Koncentration

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud