Tilbygning

Tilbygning i Odsherred

Få plads til alle og til det hele med en tilbygning! Roslundh Snedker & Tømrer tager gerne hovedentreprisen, når du skal have flere kvadratmeter bygget til din bolig.

Flere kvadratmeter til boligen giver plads til den sammenbragte familie, flere værelser, et nyt hobbyrum eller en større stue.

Roslundh Snedker & Tømrer påtager sig ansvaret for at bringe dit projekt godt i mål.

At bygge en tilbygning er et stort projekt med mange involverede parter. Roslundh Snedker & Tømrer har dygtige samarbejdspartnere i alle håndværksfag, så vi kan sammensætte et godt og effektivt team, når vi skal bygge for dig.

Vi sørger for at trække i trådene, så alt spiller optimalt. Det kræver først og fremmest god planlægning og godt samarbejde mellem alle håndværkere.

Du behøver dog kun at forholde dig til os. Det giver dig en god ro og tryghed at vide, at vi har overblikket, så du kan slappe af. Når blot vi har et grundigt kendskab til dine ønsker, krav og forventninger, så er vi garant for, at alt bliver udført, som du ønsker det.

Kontakt os med det samme, hvis du har planer om en tilbygning. Så holder vi et indledende møde med dig, så vi får et godt indblik i, hvad du drømmer om – og vi kan komme med et godt bud på en løsning til dig.

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Max. file size: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud