Tilbygning

Tilbygning i Odsherred

Få plads til alle og til det hele med en tilbygning! Roslundh Snedker & Tømrer tager gerne hovedentreprisen, når du skal have flere kvadratmeter bygget til din bolig.

Flere kvadratmeter til boligen giver plads til den sammenbragte familie, flere værelser, et nyt hobbyrum eller en større stue.

Roslundh Snedker & Tømrer påtager sig ansvaret for at bringe dit projekt godt i mål.

At bygge en tilbygning er et stort projekt med mange involverede parter. Roslundh Snedker & Tømrer har dygtige samarbejdspartnere i alle håndværksfag, så vi kan sammensætte et godt og effektivt team, når vi skal bygge for dig.

Vi sørger for at trække i trådene, så alt spiller optimalt. Det kræver først og fremmest god planlægning og godt samarbejde mellem alle håndværkere.

Du behøver dog kun at forholde dig til os. Det giver dig en god ro og tryghed at vide, at vi har overblikket, så du kan slappe af. Når blot vi har et grundigt kendskab til dine ønsker, krav og forventninger, så er vi garant for, at alt bliver udført, som du ønsker det.

Kontakt os med det samme, hvis du har planer om en tilbygning. Så holder vi et indledende møde med dig, så vi får et godt indblik i, hvad du drømmer om – og vi kan komme med et godt bud på en løsning til dig.

Tilbygning til privatkunder

Hos Roslundh Snedker & Tømrer har vi mange års erfaring med at udføre tilbygninger til privatkunder. Vi ved, at det kan være en stor og besværlig opgave at skulle bygge sit hjem, men vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Dine ønsker og behov er vores første prioritet, hvilket betyder at vi samarbejdsvillige, og lytter gerne til dine præferencer. Vi har fokus på kvalitet samt detaljer, hvilket gør at vi altid sørger for at levere det bedste resultat, som vores kunder vil være tilfredse med i mange år.

Vi kan hjælpe dig med alt fra mindre tilbygninger til store ombygninger, uanset størrelsen kan du være sikker på, at vi altid arbejder effektivt og professionelt. Vi tager os af alt fra planlægning, projektstyring, udførelse og færdiggørelse af projektet.

Du kan trygt overlade din tilbygningsopgave til os. Vi overholder alle de gældende regler og love inden for byggeri. Derudover har vi altid fokus på sikkerhed, for medarbejdere og for dig som kunde.

Hos Roslundh Snedker & Tømrer har vi specialiseret tømrere og snedkere, som altid tager et ekstra skridt for at sikre, at vores kunder får den tilbygning, de har drømt om. Vi benytter kun materiale af højeste kvalitet, og vores håndværk er altid præcist udført. Vores kunder holdes opdateret gennem hele processen og informeres løbende om ændringer eller udfordringer, der måtte opstå.

Hvis du overvejer en tilbygning til dit hjem, er Roslundh Snedker & Tømrer det rette valg for dig. Vi kan hjælpe med alt fra idéudvikling, design til den endelige udførelse af projektet. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammen skabe dit drømmehjem. Vi glæder os til at høre fra dig!

I gang - Roslundh
roslundh tilbygningsarbejde

Tilbygning til sommerhuse

Hos Roslundh Snedker & Tømrer tilbyder vi også tilbygninger til sommerhuse. Det vigtigt at have et hyggeligt, og funktionelt sommerhus, som danner rammen for en afslappende ferie, og hyggelige stunder med dine nærmeste. Derfor er vi klar til at hjælpe dig med at tilbygge dit sommerhus, så det passer til dine ønsker samt behov.

Vi kan lave alt fra en ekstra stue, soveværelse til en større terrasse eller udvidelse af køkkenet. Vi har mange års erfaring med at udføre tilbygninger til sommerhuse, og vi kan derfor sikre dig en løsning, der er holdbar og æstetisk.

En tilbygning kan også være en perfekt løsning, hvis du mangler plads i dit sommerhus eller ønsker en udvidelse. Hos Roslundh Snedker & Tømrer tilbyder vi professionelle tømrer- og snedkerløsninger til alle former for tilbygninger. Vi har stor erfaring og ekspertise, hvilket betyder at vi kan hjælpe dig med alt fra idéudvikling til det endelige projekt.

Vi skræddersyer i fællesskab den bedste løsning, som lige passer til dig og dit sommerhus. Hvis du drømmer om en tilbygning til dit sommerhus, kan du kontakte os i dag! Hvor vi i fællesskab kan skabe din drømmetilbygning. Hos Roslundh Snedker & Tømrer står vi altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter. Få et uforpligtende tilbud i dag!

Hvorfor vælge os

Du taler med mester, og det er mester, der udfører opgaven. Direkte kommunikation uden forstyrrende mellemled og dumme misforståelser.
Med en snedkeruddannelse i rygsækken har vi altid fokus på detaljerne, præcisionen og den flotte finish! Du må godt kalde os perfektionister!
Vi tænker i at finde de løsninger, der er rigtige for kunden. Alt kan lade sig gøre. Nogle gange skal ting repareres i stedet for straks at udskiftes.

Du kan stole på, at vi kommer som aftalt og laver det aftalte til den aftalte pris. Desuden kan du regne med, at vi rydder pænt op efter os!

Når du har en snedkeropgave eller tømreropgave, så ved du nu, hvem du skal ringe til. Vi kører ikke kun i Odsherred, men på hele Sjælland.

Få et tilbud

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 1 MB.

    For et uforpligtigende tilbud