Tømrer Roskilde

I vores mange år som tømrer i Roskilde, har vi aldrig lavet et vikingeskib. Til gengæld har vi arbejdet med stort set al anden form for træarbejde, siden jeg fik sølvmedalje til svendebrevet. Skal I således have lavet vinduer, døre, køkken og tilbygning, eller har du brug for en fugning, så er Roslundh Snedker & Tømre det rigtige valg til at udføre dine ønskede opgaver!

Vi udøver tømrerarbejde i Roskilde, og har på samme vis også mange snedker opgaver i Roskilde. Derudover har vi et stort tværfagligt netværk, hvis vi får en tømreropgave, der falder udenfor tømrerfaget hvilket er sjældent. Derfor skal I ikke tøve med at henvende jer til os, hvis I skal have lavet noget håndværk i Roskilde. Vi vil altid være i stand til at finde den rette løsning til jer.

Med alle de opgaver vi har lavet som tømrer i Roskilde gennem årene, er der mange kunder som henvender sig til os, når de står og mangler et tømrerfirma i Roskilde.

Snedker Roskilde

Der er mange opgaver som kræver teknisk snilde og millimeter præcision. Det kan være alt fra køkkendøre, som skal kunne lukkes på en bestemt måde, og ikke være placeret skævt. Eller en stol, som har et bestemt mønsterdesign, der skal gentages i fri hånd. Uanset sværhedsgraden på snedker opgaven, som der tænkes, så er der stor sandsynlighed for at vi allerede har erfaring med det, grundet vores mange års erfaring i branchen.

Kontakt os også gerne, hvis I har en idé, men ikke har en færdig plan for hvad I vil have lavet. Det kan være vi som tømrer i Roskilde kan bidrage med nogle idéer og hjælpe dig på rette spor.

Jeres garanti for kvalitet

Vores ry for høj kvalitet som tømrer i Roskilde, kommer af at vi altid kvalitetstjekker vores arbejde. Vi sætter standarden for ethvert job, som var det en royal begivenhed i Roskilde Domkirke. Alting bliver altid gennemtjekket og alle dele bliver testet til punkt og prikke. Således ved vi, at arbejdet er udført, så det holder i mange år. Vi har som tømrerfirma i Roskilde et ry at opretholde, og ved at insistere på at al arbejde laves efter høje standarder, bevarer vi det ry. Der er trods alt en grund til at vi betragtes som den primære tømrer i Roskilde.

Med den mangeårige erfaring som tømrer i Roskilde, kan der forventes at arbejdet bliver udført effektivt og kvalitetsbevidst. Samtidig med at arbejdet bliver udført til en høj kvalitetsstandard, så ved I også, at tømrerarbejdet bliver udført til tiden. Vores effektivitet og erfaring gør også, at prisen bliver fordelagtig for jer. Vi skal nemlig ikke brug længe på at finde ud af, hvordan arbejdsopgaven gribes an og håndteres.

Vi garanterer jer et godt resultat, baseret på erfaring og standard som tømrer i Roskilde.

Kontakt jeres tømrer i Roskilde i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Fordele med Roslundh Snedker & Tømrer

Leder du efter en pålidelig tømrer i Roskilde? Så behøver du ikke at lede længe, da Roslundh Snedker & Tømrer står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt! Vi er et erfarent team, som er specialiserede i at udføre alt tænkeligt tømrer- og snedkerarbejde. 

Vi tilbyder renovering, tilbygning, udskiftning eller reparation af døre og vinduer etc. Uanset størrelsen på dit projekt, er vi klar til at tage imod din opgave!

En af fordelene med at vælge os som din tømrer i Roskilde er, at vi altid lytter til vores kunders ønsker og behov – hvor vi derfra tilpasser vores arbejde. På den måde, kan du være sikker på, at det endelige resultat bliver præcis som du ønsker! Vi har konkurrencedygtige priser, og en høj standard for arbejdskvalitet. 

Du kan regne med at få leveret professionel og pålideligt service, uanset om du har brug for hjælp til en simpel reparation eller et større byggeprojekt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde samt kundeservicen.

Kontakt os i dag! Og få et uforpligtende tilbud på dit tømrer- eller snedkerprojekt i Roskilde. Vi finder den bedste løsning til dit behov i fællesskab. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

For et uforpligtigende tilbud