Tømrer Roskilde

I vores mange år som tømrer i Roskilde, har vi aldrig lavet et vikingeskib. Til gengæld har vi arbejdet med stort set al anden form for træarbejde, siden jeg fik sølvmedalje til svendebrevet. Skal I således have lavet vinduer og døre, køkken eller tilbygning, eller bare skal have noget fuget, så er Roslundh Snedker & Tømrer det rigtige valg!

Vi udøver tømrerarbejde i Roskilde, og har på samme vis også mange snedker opgaver i Roskilde. Derudover har vi et stort tværfagligt netværk, hvis vi får tømreropgaver, der falder udenfor tømrerfaget. Derfor skal I ikke tøve med at henvende jer til os, hvis I skal have lavet noget håndværk. Vi vil altid være i stand til at finde den rette løsning til jer.

Med alle de opgaver vi har lavet som tømrer i Roskilde gennem årene, er der mange som er blevet vant til at ringe til os, når de skal bruge et tømrerfirma i Roskilde.

Snedker Roskilde

Der er mange opgaver som kræver teknisk snilde og millimeter præcision. Det kan være køkkendøre, der skal kunne lukke ordentligt og ikke sidde skævt. Eller en stol, som har et bestemt mønster, der skal gentages i fri hånd. Uanset hvor svær snedker opgave I tænker det er, så er der stor sandsynlighed for vi allerede har erfaring med det.

Kontakt os også gerne, hvis I har en idé, men ikke har en færdig plan for hvad I vil have. Det kan være vi som tømrer i Roskilde kan bidrage med nogle idéer.

Jeres garanti for kvalitet

Vores ry for høj kvalitet som tømrer i Roskilde, kommer af at vi altid kvalitetstjekker arbejdet, som er færdiggjort hos dig. Vi sætter standarden for ethvert job, som var det en royal begivenhed i Roskilde Domkirke. Alting bliver set igennem og alle bevægelige dele bliver testet. Således ved vi, at de også er som de skal være om mange år. Vi har som tømrerfirma i Roskilde et ry at opretholde, og ved at insistere på at al arbejde laves efter høje standarder, kan vi bevare det ry. Der er trods alt en grund til at vi betragtes som den primære tømrer i Roskilde.

Med den mangeårige erfaring som tømrer i Roskilde, kan I forvente arbejdet bliver udført effektivt og kvalitetsbevidst. Så samtidig med at arbejdet bliver udført til en høj kvalitetsstandard, så ved I også at det bliver udført til tiden. Vores effektivitet gør også, at prisen bliver fordelagtig for jer. Vi skal nemlig ikke bruge et sekund på at finde ud af, hvordan man gør tingene. Vi garanterer jer et godt resultat, baseret på erfaring og standard som tømrer i Roskilde.

Kontakt jeres tømrer i Roskilde i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

For et uforpligtigende tilbud